Bug: Mob spawners stop workinh when I go away from spawners and stop working

Discussion in 'Bug Reports' started by MythicCraft, May 25, 2020.

  1. MythicCraft

    MythicCraft Administrator
    Administrator Developer Community Manager Premium Supporter Supporter Quality Assurance

    Joined:
    Jul 18, 2015
    Messages:
    668
    Likes Received:
    247
    Enter a brief description of what is broken Mob spawners stop workinh when I go away from spawners and stop working

    What version of Minecraft are you using?
    1.13

    What server jar are you using? Spigot

    What is this a bug report for? MythicMobs

    What version of the plugin are you using? Normal

    Describe the bug. Be as specific as possible, images or short gifs/videos are welcome but save configuration files for later sections. Write a whole paragraph if needed, help us bug testers replicate your issue!
    I put an spawner it is working perfectly but a while later when I go away from spawner and came back spawner stop working and if I use ''mm mob killall'' spawner start working again I am almost sure it is a bug I try to find solution for this from discord and they send me here. (sorry for bad english.

    Example Configurations
     
    #1
  2. NicIsaac

    NicIsaac New Member

    Joined:
    Jun 28, 2020
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    probably because you put a decimal in the name, or any other unique character, only put numbers and letters
     
    #2
  3. Rokyy__

    Rokyy__ New Member

    Joined:
    Nov 25, 2020
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I am in trouble in the same situation. Unloading chunks makes it feel like the mobs have been erased, but the number of active mobs in the spawner remains the same.
    Server Version: Spigot 1.12.2
    Plugin: MyThisMobs 4.10.0
     
    #3
  4. OnwexryS

    OnwexryS New Member
    Premium Supporter Supporter

    Joined:
    Nov 30, 2019
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    I use more than 200 spawners in my server. I have never seen this bug. I use the command too often.
     
    #4
  5. Błażej

    Błażej New Member

    Joined:
    Jul 10, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I have this same issue on version 1.12.
    This bug is more noticeable when the mob has a bossbar.
    I have of this recorded but I can't put there link to this video :/
     
    #5
    Last edited: Nov 26, 2020
  6. Rokyy__

    Rokyy__ New Member

    Joined:
    Nov 25, 2020
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I use more than 500 spawners in my server.
    And my server is PVE server.
    We cant pve.
    Please help!
     
    #6
  7. Błażej

    Błażej New Member

    Joined:
    Jul 10, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I think I figured out what the problem is but I have no idea how to solve it. The problem is not with the spawners but with the mobs themselves. When despawn for mobs is turned on then after going far enough away the mob should despawn. The problem is that ho only disappears somehow but doesn't despawn himself. I checked it with the onDespawn trigger - it doesn't trigger when the mob disappears.
     
    #7

Share This Page